Stor efterspørgsel på VVS badeværelsesrenovering

badeværelse

Efter enhver festival er det altid tiltrængt at komme hjem til et dejligt og rent toilet, som andre ikke har belemret med deres afføring. Et toilet og ikke mindst badeværelse er faktisk en stor del af vores hverdag, men ofte er det en af de små ting i livet, som vi glemmer at sætte pris på. Byggebranchen befinder sig dog i en god periode, hvor der er mange nybyg- og renoveringsprojekter særligt i København og hovedstadsområdet. Det giver masser af arbejde til VVS virksomheder, som nyder godt af at bistå i forbindelse med badeværelsesrenovering samt gulvvarme-, fjernvarme eller gasinstallation.

unge i lejlighed

Særligt renovering af badeværelse bliver efterspurgt i høj grad i de gamle bydele I København, fordi mange af de gamle lejlighedskomplekser stadig har alternativ bad og toilet. I en gammel lejlighed på Nørrebro, Østerbro eller Nordvest er det ikke uhørt, at du kan finde brusekabine i soveværelset, fordi man i gamle dag tog bad i et fællesbad i kælderen eller gården. De mange studerende der flytter til København, er selvfølgelig træt af de gammeldags badeværelser i byen. En af de VVS virksomheder i København og omegn der nyder godt af den store efterspørgsel på badeværelsesrenovering, er Flex VVS ApS.

Ejeren udtaler således:
”Vi oplever en stor efterspørgsel på renovering af badeværelser særligt i Københavns gamle bydele. Det er typisk unge studerende, som lige er flyttet til København. Mange af de henvendelser som vi rykker ud til, er faktisk fejlinstallationer, der desværre skal rettes op på. Langt de fleste unge er naive og vælger altid den billigste løsning, hvilket ikke altid er en god idé, hvis VVS’eren ikke er autoriseret.”

Håndværkerfaget er lidt en broget branche, og når der er stor efterspørgsel på arbejdskraft, så dukker der også mange virksomheder op. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen desværre, og det er samtidig vigtigt at vælge den rette VVS’er til opgaven.

Autoriseret VVS installatør er vejen frem

Hvis du skal renovere badeværelset, implementere gulvvarme eller måske blot have et eftersyn af dit gasfyr, så er det vigtigt at vælge en autoriseret VVS virksomhed til opgaven. Det skyldes, at hvis du benytter en ikke autoriseret installatør eller ligefrem gør det selv, så vil forsikringsselskaberne ikke være med til at dække nogle fejl eller mangler i det udførte arbejde. Derudover går du også på kompromis med din sikkerhed, eftersom du ikke kender til kvaliteten af arbejdet. Hvis man er autoriseret VVS installatør, så betyder det, at man har være pålagt kontrol af sikkerhedsstyrelsen, som herefter siger god for en.

Der findes heldigvis mange autoriseret VVS virksomheder i København, Stenløse, Roskilde, Ballerup, Charlottenlund, Hellerup og alle de andre nærtliggende byer i hovedstadsområdet. Som udgangspunkt vil det altid være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige VVS’ere, eftersom prisen kan variere alt afhængig af deres travlhed. Prisen vil også variere meget, når der er tale om større projekter såsom renovering af badeværelse eller gulvvarme installation.