Optimale forsendelsesposer

varelager

Brug de mest optimale forsendelsesposer til din forretning. Der findes både forsendelsesposer af plast og papir. Du kan bruge forsendelsesposer til tøj eller andre produkter, afhængig af, hvad din virksomhed sælger af produkter. De er lavet i en yderst professionel kvalitet. Måske du i forvejen kender disse typer som E-handelsposer, sikkerhedsposer eller postordreposer. Hvis ikke du kender dem, er det nu en god mulighed for at lære at kende til dem og måske selv begynde at anvende dem i din forretning, til dine webordre.

Forsendelsesposerne er nemme og praktiske

Hvis du skal sende mindre postordre, i en beskyttet emballage er denne mulighed noget for dig og din forretning. Forsendelsesposerne er lavet af stærkt plast eller papir. Det er nemt at pakke tøj og andre tekstilvare forsvarligt i poserne. Når forsendelsesposerne ender hos slutkunden, fylder de ikke meget i affaldsspanden. Materialerne er udført af genbrugsmaterialer som gør at forsendelsesposerne er genanvendelige.

forsendelsesbrev

Fordele og ulemper ved forsendelsesposer

Som udgangspunkt er der altid fordele og ulemper ved produkter. Men med denne type forsendelsesposer er der altså flest fordele:

  • Nemme og praktiske til afsendelse af tøj og andre gode tekstilvare
  • Lavet i god kvalitet som formindsker ødelagte postordre: Det er enormt vigtigt for enhver virksomhed, at deres pakker når sikkert frem. Et skadet produkt vil betyde tab af penge og utilfredse kunder. Derfor skal varerne altid pakkes forsvarligt ind.
  • Vandafvisende: Mange produkter tåler ikke møder med hverken regn eller andre våde elementer. Der er heller ikke noget værre end papkasser, der begynder at falde fra hinanden, fordi de er blevet våde. Med vandafvisende kasser kan netop sådan et problem undgås.
  • Kan anvendes over en papkasse  
  • Produceret i EU: EU har mange krav og restriktioner som diverse varer skal leve op til. Det kan virke irriterende, når du selv producere produkter indenfor EU’s grænser, men det er til gengæld super rart, når du så kan sende dine varer af sted i EU-godkendte forsendelsesposer, som du ved at blevet testet og godkendt til netop at bringe dit produkt sikkert frem.

Ulemper:

  • Bestilles som partivare – dog er partierne ikke så store så det er ikke fordi man skal ligge inde med f.eks. 1000 stk. af hver.

Hvorfor er det vigtigt med forsendelsesposer i god kvalitet?

Dine slutkunder, vil ikke være tilfredse med at have købt et eller flere produkter på din webshop, og så opdage at der er blevet åbnet for produkterne. Ved at anvende forsendelsesposer, er produkterne mere beskyttet end hvis de bliver sendt afsted i en almindelig kuvert. De vare der bliver sendt afsted, modtager hverken vand, fugt, støv eller anden form for skadeliggørelse. Det gør dine slutkunder mere tilfredse.

Hvis din forretning sender flere ordre afsted om ugen, kan boblekuverter godt blive en lidt dyrere affære. Anvend i stedet forsendelsesposer som i længden vil være billigere. For mange handler det om miljøvenlighed og besparelser. Det er noget din virksomhed kan få ved at anvende forsendelsesposerne.