Lav reklame med muleposer

Mulepose med tryk

Har du en virksomhed, kan du få meget god reklame med muleposer med logo. Du kan finde muleposer hos TopSupplies. De kan også trykke din virksomheds logo og eventuelt noget andet på muleposerne. Og når du er i gang, kan du også finde andre ting, som du kan få trykt logo på.

Får du lavet en stak muleposer med logo, så har du reklamemateriale liggende, som du kan bruge i mange situationer.

Et alsidigt reklamemateriale

Du skal sørge for at få fordelt muleposerne til en masse forskellige mennesker. De laver ingen reklame for din virksomhed, hvis de bare ligger i en kasse. Kommer de ud til mennesker, der kan bruge dem, så bliver de til reklamesøjler, der bevæger sig rundt alle mulige steder.

Tager du på messer, kan du tage muleposer med og give til gæsterne. Du kan også give en mulepose med, som man kan bære sine varer i, når man har handlet hos dig. Er det nogle rigtig lækre muleposer, du har fået lavet, kan du også sælge dem.

Omvandrende reklamesøjler

Fordel muleposer med logo til en masse forskellige mennesker, og de vil gå rundt og reklamere for din virksomhed. Hver gang de bruger deres mulepose, vil nogen se dit logo, og det vil printe sig bedre fast i deres bevidsthed. Som virksomhed handler det om at blive set, og med muleposer kan du komme ud i landet.

En messe eller en festival, hvor der kommer mange mennesker fra hele landet, er et godt sted at finde muleposernes nye ejere. De kan blive fordelt godt ud over hele landet. Så får du reklame i mange byer og landsbyer.

Tryk mere end logo på

En mulepose med logo kan være flot og give god reklame. Specielt hvis du har et flot logo. Men du kan også få trykt noget mere på muleposerne. Tryk fx en tekst på dem, som giver folk lyst til at bruge dem. Du kan finde noget, som er relevant for din virksomhed. Forhandler du miljøvenlige varer, kan du have en tekst, der siger noget om miljøet. Er dine kunder kvinder, kan du have en tekst om/til kvinder på dem.

Der er ingen grænser for, hvad du kan få trykt på muleposer. Vær kreativ, og find på noget rigtig godt. Så vil du få en stak reklamemateriale, som du kan dele ud til en masse glade modtagere. Modtagerne vil være så glade, så de helt frivilligt går rundt om laver reklame for dig og din virksomhed.

Gennemtænk designet

En mulepose er ikke bare en mulepose. Du skal derfor sørge for at vælge den helt rigtige. Overvej dit tryk og hvad der vil passe til det. Du skal overveje:

  • Farve
  • Hankens længde
  • Materialet
  • Fals eller ikke fals

De forskellige muleposer har meget forskellige udtryk, så det er en god idé at tænke valget godt igennem. Overvej, hvad der passer til dit logo farvemæssigt. Tænk på, hvad modtagerne skal bruge muleposerne til. Overvej, hvilken kvalitet du gerne vil have, og om de skal være fairtrade.