Du skal ikke være bekymret for dit sommer outfit


Sommeren er nu lige om hjørnet og det betyder, at du skal have din sommergarderobe klar igen. Hvis denne halter lidt, så frygt ikke. I nedenstående guide får du et komplet overblik over alt det vigtigste, som du bør vide om sommertøjet, inden vi for alvorlig træder ind i sæsonen. Din stil er naturligvis subjektiv, så i sidste ende handler det om at finde noget, som du føler dig godt tilpas i. Benyt derfor de 4 nedenstående råd som en vejledning, som du kan læne dig op ad, når du drager ud på den årlige sommer shopping! 

Balancer dit outfit 

Når man taler om balance i outfittet, handler det om, at proportionaliteten skal passe sammen. Ifølge et sådant princip, ville det f.eks. være optimalt at have en crop-top på, sammen med en lidt længere kjole og ikke en crop-top kombineret med den korteste kjole. Men igen, i sidste ende er det naturligvis helt op til dig. 

Find de rette accessories 

Accessories spiller en særlig rolle om sommeren – særligt smykkerne får lov til at komme helt i fokus. Her anbefales det, at du køber smykker, som aldrig går af mode – da smykker som bekendt godt kan koste lidt penge. Dette kunne f.eks. være et flot guld armbånd 14 karat. Med et guld armbånd 14 karat sikre du, at det vil holde længe, da det er ægte guld. Desuden går guld formentligt aldrig af mode, så sørg for at dit guld armbånd 14 karat er udformet på en klassisk måde, så det heller ikke går af mode fra dette perspektiv. 

Gå i tøj, hvor du kan ånde 

Om sommeren bliver det varmt – heldigvis! I stedet for at flygte fra varmen, bør du i stedet omfavne den, med tøj, som du rent faktisk kan ånde i. Åndbarheden af dit tøj vil afhænge af hvilket materiale, som det er lavet af. Derfor skal du undgå de helt billige materialer, som nogle gange kan føles som en sauna. 

Køb tøj, som du kan bruge til næste sæson 

Når det kommer til at undgå de helt billige materialer, rejser det selvfølgelig et nyt spørgsmål – hvor dyrt skal tøjet være? Dette vil være individuelt, men ofte kan det betale sig at købe det lidt dyrere tøj, såfremt du køber det rigtige. Hvad vil dette sige? Det betyder, at du skal købe det tøj, som ikke kan forventes at være gået helt af mode næste år. Det udelukker f.eks. t-shirts med print, som er dikteret af kortvarige trends. Køb i stedet det mere klassiske tøj, i højere kvalitet. På denne måde kan du nemlig tage det samme tøj frem næste år og altså spare penge i sidste ende. Det behøves naturligvis heller ikke at være en enten- eller situation. Hvis du godt kan lide de kortvarige trends, kan du naturligvis også købe disse – men det er nok ikke her, du skal bruge hele budgettet. Gem også lidt til de ting, som holder i mange år.