Frynsegoder giver tilfredse medarbejdere

I første omgang handler tilfredsheden hos dine medarbejder, naturligvis om at du giver dem en fair løn. Men fair løn, eller sågar god løn, er ikke nok. Stemningen på arbejdspladsen har faktisk rigtigt meget at sige. Det betyder ikke at der ikke må være travlt og heller ikke at der ikke må arbejdes hårdt. Det handler om tonen og om følelsen af at ens arbejde bliver værdsat. Frokostordning Århus er en god mulighed for at vise dine ansatte at de er værdsat. www.able.dk giver dig gode muligheder for at vælge, hvordan du vil vise dine medarbejder, at du sætter stor pris på deres arbejde. Herunder får du et par yderlige tips, til virkelig at give den fuld skrue på tilfredsheds parameteret.

Frokostordning giver glade medarbejdere

Frokostordning Århus gør ikke kun dine medarbejdere mætte, det gør dem også glade og giver dem tro på at du bemærker deres daglige indsats. Frokostordning Århus kan vælges med fokus på sundhed, så du oven i købet vinder ind, rent økonomisk, på færre sygedage, alene på grund af Frokostordning Århus.

All in på frugt og kaffe

Hvorfor stoppe der. Frokostordning Århus er kun den halve løsning. En arbejdsdag er lang og kræver mere end Frokostordning Århus. Gratis kaffe holder alle vågne, hele dagen igennem. Men det er også et hint til dine medarbejdere, om at du godt ved at de har brug for kaffe og at det naturligvis er dit ansvar at de får den. Frugt er sukker, men det er også sundhed. Igen vinder du både på gynger og karruseller. Jo, alt det her koster dig noget, men det er ikke lige så dyrt som syge medarbejdere der bliver væk i lang tid, på grund af stress eller dårligt helbred.

Julegaver er en god ide

Her bør du endelig ikke være fedtet. Skat har regler for hvor meget du må give i julegave. Lad være med at give mindre end det skat tillader. Giv gaver der har både stor værdi og stor betydning. En lækker ny telefon, en fed computer, eller et betragteligt gavekort til en lækker butik, er gaver som det er værd at modtage. De viser med stor tydelighed at du værdsætter dine medarbejdere. Du ønsker dem god jul, guds fred og glæder dig til at se dem igen, i det nye år. Alt sammen fordi du sætter stor pris på det arbejde som de dagligt gør for dig.

Gratis fridag kan godt betale sig

Her skiller sovsen. Alle dele herover giver dig tilfredse medarbejdere, men du har endnu ikke givet noget, som de ikke kan få andre steder. Frokostordning Århus er en god start. Frugt, kaffe og den fede julegave er endnu bedre. Det ekstravagante og det som dine medarbejder ikke uden videre kan få andre steder er en gratis fridag, hvert eneste år, på deres fødselsdag. En hel dag, hvor du betaler for at din medarbejder, bare dandere den og holder fri, på din regning. Det er en gestus der taler med store bogstaver.