Vær kreativ med dine børn

kunstnerartikler

Det er hyggeligt at lave noget med sine børn, og I kan sagtens lave noget, som er sjovt for både store og små. Det er især godt med kreative projekter, men det kræver trods alt lidt kunstnerartikler. Dog er det ikke svært at få fat i; der er masser af sjov at finde med det rigtige udstyr.

Kreativitet er vigtigt og sundt!

Det er super vigtigt at være kreativ engang imellem, og det er sundt for hjernen for børn og for voksne. Kreativitet hjælper os med at finde på idéer, og det er en evne, man kan bruge i mange forskellige områder i livet. Kreativitet handler ikke kun om at tegne og være kunstnerisk, men det er blandt andet nogle af de ting, der kan hjælpe jer med at træne jeres kreativitet. Derfor gælder det bare om at skaffe nogle kunstnerartikler og kaste jer ud i noget sjovt og lærerigt. Der er nok projekter at vælge imellem, men I kan få lidt idéer her.

Fingermaling

Det er altid sjovt med en omgang fingermaling! Med fingermaling kan man ikke rigtig regne med, at resultatet bliver fint og elegant, og det gør, at der er lidt mere plads til sjov. Med fingermaling kommer der mere fokus på selve processen end resultatet, og det er en sund oplevelse at få engang imellem. De kunstnerartikler, I har brug for, vil i så fald bare være papir og maling, og også lige et underlag, så der ikke kommer maling ud over det hele. Det skal selvfølgelig være en maling, man kan tåle at få på huden, og som nemt kan vaskes af igen. I kan også kaste jer ud I at male med tæerne, hvis I vil prøve noget, der er endnu mere fjollet og udfordrende.

Akrylmaling

I kan selvfølgelig også begive jer ud i en mere seriøs omgang maling, hvis I har lyst til det. Her kan I få et lærred hver, og så kan I finde på et fint motiv, som I hver især vil lave. I bestemmer selv, om I vil male det samme, eller om I vil lave noget individuelt. Det kan være en god idé at bruge akrylmaling til projektet, da det tørrer hurtigt, så I nemt kan fortsætte arbejdet. Andre nødvendige kunstnerartikler kan være pensler, paletter og svampe.

kunstnerartikler

Mal og dekorér

I behøver slet ikke at male et decideret motiv på et papir eller et lærred; I kan jo også male på ting! Sammen kan I dekorere kaffekopper, forklæder, glas og andre brugbare ting. De kan blive til fine gaver, eller I kan bruge dem derhjemme. Husk blot at vælge kunstnerartikler og maling, som kan holde til det, tingen skal bruge til. Malingen på en kaffekop skal for eksempel kunne holde til varme og væske.

Find jeres indre kunstnere

Slip fantasien fri, og begiv jer ud i noget kreativt sammen. Det knytter også jeres bånd som familie, når I laver sådanne ting i hinandens selskab. Køb de rette kunstnerartikler, og så kan I trygt gå i gang.