Luksuriøs mode til kvinder

rabens saloner

Rabens Saloner er et dansk tøjmærke der er kendt for sin luksuriøse og unikke mode. Det er et brand der er perfekt for dig der kan lide det legende og fantasifulde. Med tøj fra Rabens Saloner kan du udtrykke den del af dig gennem din personlige stil. Kollektionerne er inspireret af asiatisk mode, hvilket er et friskt indslag på den danske modescene. Det er tøj for dig som er træt af den minimalisme og de sort/hvide farver der dominerer dansk mode.

En blanding af det bedste fra Østen og Vesten

Rabens Saloners æstetik kan bedst beskrives som en kærlighedshistorie mellem de mange smukke farver der dominerer østlig mode og elegancen og de rene linjer fra den vestlige mode. Tøjet er præget af varme og krydrede farver der kan live ethvert klædeskab op med sin flittige brug af spændende mønstre. Meget af tøjet er faktisk håndlavet. Dygtige håndværkere i Asien håndfarver og håndsyr nemlig en stor del af tøjet fra Rabens Saloner. Inkorporeringen af skandinavisk tankegang giver desuden tøjet et helt unikt udtryk, som du ikke finder hos nogen andre brands. Så det er perfekt til dig der gerne vil skille dig ud fra mængden.

rabens saloner

Den danske elegance er ikke glemt

Rabens Saloner er ikke bange for at vise kærligheden til den østlige æstetik, men det betyder skam ikke at den danske minimalisme er blevet kastet helt væk. Mange af tøjstykkerne bærer altså stadig præg af de rene linjer som dansk mode er kendt for. De elegante snit og smukke silhuetter som du kender fra skandinavisk mode, går altså også igen hos Rabens Saloner, men med et tvist af lækker varme fra Asien. Derudover findes der også kreationer som er helt simple og nemme at implementere i den garderobe du har i forvejen.

Et helt personligt look

Der ligger en helt særlig mission bag Rabens Saloner, som går ud på at skabe tøj der kan give kvinder en masse unikke kreationer i deres klædeskabe. Du skal have muligheden for at skabe dit helt eget modeunivers med alt du overhovedet kunne tænke dig, om det så er t-shirts, kimonoer eller kjoler. Brandet henvender sig altså helt med vilje til kvinder der har masser af personlighed. Det er tøj som er lavet til de kvinder der ikke er bange for at skille sig ud, og som sætter en ære i at sammensætte outfits der giver udtryk for deres stærke karakter.

Kvalitetsmode med personlighed

Udover at du altid kan regne med Rabens Saloner når det kommer til smukt og unikt tøj, så er kvaliteten skam også i top. De gør kun brug af materialer der holder, og en stor del af det er håndproduceret, hvilket vil sige at hvert stykke tøj er lavet med masser af kærlighed. Intet er gjort tilfældigt – tekstilerne, formerne og sammensætningen af farver overvejes nøje så hvert enkelt design er udarbejdet med en masse kærlighed og opmærksomhed på, hvordan udtrykket bliver for det endelige stykke tøj. Det er altså et brand med kollektioner der er fyldt af gennemtænkte designs.