Tre grunde til at købe magisk sand til dit barn

kinetic-sand

Der er mange forskellige ting at købe til dine børn. Det kan næsten være svært at overskue en tur, i den nærmeste legetøjsbutik. Der er flere tusind kvadratmeter med fem meter høje reoler fyldt med massevis af dukker, actionmænd og man kunne blive ved. Det kan være svært at vælge det rigtige legetøj til sit barn.

Det rent faktisk ret vigtigt at købe det rigtige legetøj, da det kan skabe grundlag for interesser senere i dit barns miljø. Lad os sige du gerne vil have et kreativt barn, hvordan får du det? Læs med videre for at finde ud af det.

Skab et kreativt miljø i hjemmet

Hvis du køber magisk sand til dit barn, kan du stimulere dit barns kreative sans. Med magisk sand viser du nemlig dit barn, alle glæderne ved at skabe ting. Det smarte ved magisk sand, er at man ikke behøver at skulle øve sig, før man går i gang.

Modsat tegning hvor man skal øve i flere år for at lave noget, der er flot, kan man med magisk sand bare gå i gang med at modulere med det samme uden træning. Der er ingen forventninger, men masser af sjov. Det er ikke svært at lege med magisk og kinetisk sand.

Få sand i mange forskellige farver

Det smarte ved magisk sand er at man kan få det i mange forskellige farver. Fordelene ved dette er, at du fra en tidlig alder kan lære dit barn om blandingsfarver og forskellige farvekombinationer. Det kan være rigtig godt for dit barn, i en tidlig alder at tage stilling til farvekombinationer i en tidlig alder, da det allerede der, stimulerer dit barns æstetiske sans.

 Fordelene ved at have en veludviklet æstetisk sans i sit voksenliv er utallige. Det hjælper også dit barn med at værdsætte flere nuancer i sit hverdagsliv.

Lav noget med dit barn

I den digitale verden vi lever i, kan du være svært at lave noget med sit barn. Du sidder måske ofte på din egen telefon, mens dit barn sidder med sin Ipad. Med magisk sand sørger du for at du kan sidde og fordybe dig med dit barn.

Magisk sand er ikke kun sjovt for dit barn. Find dit legebarn frem og form det magiske sand sammen med dit barn. Et godt forhold til sine forældre er alt værd for et barn, så brug det magiske sand til at komme i bedre kontakt med dit barn.

Taktilstimuli

Med alle de touchskærme, der er i vores samfund, kan det være svært at finde taktilstimuli for dit barn. Med magisk sand sørger du for, at dit barn kommer i kontakt med sit sensoriske jeg og lærer at føle.

Taktilstimuli er noget flere skole arbejder på at få ind i undervisningen, men det er svært, da det kræver mange midler. Sørg for at dit barn får taktilstimuli med magisk sand.