Medaljer til børn

medaljer til små børn

At få en medalje er forbundet med noget positivt. Det er et tegn på anerkendelse og det viser modtageren, at deres præstation er værdsat og påskønnet. Det gælder også børn. Uanset om det er en medalje, de har fået til en konkurrence eller om det er en medalje, de har fået blot for at have deltaget eller for at være en god kammerat.

Der findes medaljer til en hver lejlighed og prisklasse og det gælder også medaljer til børn. Det er endda muligt at finde bageopskrifter på medajler til børn.

Hvad er en medalje?

En traditionel medalje ligner en mønt. Den kan og vil ofte være større og den anvendes til at ære en person eller organisation for en gerning eller veludført handling. Den kan til trods for at det ligner en mønt ikke bruges som betalingsmiddel.

Den kan dog have en endog stor pengemæssig værdi. Medaljer laves ofte i guld, sølv og bronze. Medaljer gives f. eks til en sportsbegivenhed eller til mennesker der har udført en unik gerning som i hæren. Dronningen er også kendt for at uddele medaljer til mennesker. Eksempelvis udenlandske statsmænd eller kendte danskere.

Valg af medaljer til børn

Medajler anses altså som noget specielt og positivt og noget der gives ved specielle lejligheder.

Pokalbutikken.dk, der sælger medaljer og pokaler, sælger også medaljer specielt lavet til børn. Det kan være billige medaljer, der skal bruges til en børnefødselsdag eller til en sportskonkurrence. Medaljerne er typisk lavet af plast og er lettere, så det er nemmere for små børn at kunne have medaljen på.

Det er muligt at købe medaljer helt ned til få kr. pr. stk., så det er muligt at sikre sig at alle børn kommer hjem med en eller anden form for medalje.

Ud over de traditionelle medaljer til børn i guld, sølv og bronze er det også muligt at købe duelighedsmærker, der har samme funktion som medaljer. Et duelighedsmærke gives typisk hos spejdere og viser at du har udført en speciel gerning, som udløser en belønning.

Det er muligt at få hjælp af virksomheden via chatfunktion eller over telefonen, hvis der er behov for hjælp eller hvis du ikke lige kan finde det du har brug for på hjemmesiden.

medaljer til børnegymnaster

Logo på medaljer til børn

Alt afhængig af hvad medaljerne skal bruges til, det er næppe nødvendigt til en børnefødselsdag, er det muligt at få lavet medaljer med logo på.

Det kan eksempelvis være en god ide til et stævne, hvor der er mange forskellige hold og klubber deltager. Blot fordi det er børn kan det godt være et stort stævne med mange mennesker. Og børnene har forældre, der vil se på medaljen og dermed også på det logo, der er på medaljen.

personlig medaljer til børn

En medalje, er noget positivt at få og den positivitet smitter af på det logo, der er på medaljen.

Det er også muligt at få indgraveret noget på medaljerne. Det kan f.eks. være, hvad det er for en begivenhed, år og sted. Det kan også være hvad medaljen er vundet for.