Mangler du også nyt liv på badeværelset?

gulvklinker

Med et lidt kedeligt badeværelse kan det være svært at føle sig glad i bad, men et par nye gulvklinker kan altså gøre meget. Så derfor bør du tjekke alle de forskellige flotte gulvklinker, du kan købe. Der er så mange fine, at du ikke kan undgå at blive benovet. De vil med garanti gøre underværker for dit hjem.  

Et flot badeværelse er bare så ultra vigtigt, fordi du bruger så uforholdsmæssig meget tid derude. Det skal være en nydelse at gå i bad. Det skal være dejligt at børste tænder om aftenen. Og det er det kun, hvis badeværelset eksempelvis har flotte gulvklinker. 

Hvad kan gulvklinker? 

Gulvklinker er så smarte, at de ikke tager skade af vand. Derfor kan du spilde vand på badeværelset uden kvaler over gulvet. Det vil ikke gå i stykker. Det er rigtig smart på et badeværelse, da der er så vand fra bruset og lignende. Så det er bare med at få fyret nogle smukke gulvklinker afsted, så du kan gå roligt rundt i våde tæer fra badet. De kan have alle mulige farver, da det jo er porcelæn. Derfor kan du vælge din yndlingsfarve, om det så er den smukke grønne græsfarve, en sprælsk pink eller en varm orange. Kun din fantasi sætter de berømte grænser.  

Det er altid godt at have et rum, der overrasker lidt, så du ikke kommer til at kede dig, når du skal i bad. Det er også godt at have nogle smukke grønne planter. Nogle stearinlys kan også sprede rigtig god stemning. 

Hvad kan dit badeværelse ellers? 

Hvis du er en, der hader at gøre rent, kan du prøve at gå mere minimalistisk til værks. Et badeværelse er for mange et sted, man bruger rigtig meget. Men hvis man gør sig umage, kan man sagtens minimere brugen. Man kan sørge for at være ude af hjemmet i dagtimerne, enten i naturen eller på biblioteket eller noget arbejde. Det er så vigtigt at minimere de trælse ting i ens liv. Du kan også sagtens skære dine besøg i brusebadet ned til det halve og måske til kun en gang ugentligt. En deodorant kan gøre meget for lugtgenerne. Du kan installere en bidet eller have en vandflaske til skyl, sådan så du får skyllet dig ved hvert besøg. På den måde reducerer lugtgenerne meget fra de nedre regioner, og det er meget bedre for miljøet, da toiletpapir koster meget vand at producere. Det er også sundere, da papiret indeholder kemi.  

De færre brusebade vil også hurtigt tjene sig ind, da huden ikke har godt af alt for meget vand. Hvis du børster tænder vendt væk fra spejlet, så undgår du også at få pletter på spejlet, som du skal rengøre. Et badeforhæng kan også afhjælpe pletterne. 

Dermed kan du reducere rengøringen af det område i huset, og det er bestemt også hjælpsomt, hvis overfladen er nem at aftørre som gulvklinker. Du kan gøre rigtig meget for at gøre din hverdag mere rar.