Dette skal du have på kontoret

kontor

Hvis du er ejer af en virksomhed, der udfolder sig på et kontor, så er det vigtigt, at du har alle de rigtige kontorforsyninger. Læs med her om hvad det kræver at have et godt kontor.

Borde og stole

Det er nok usandsynligt, at I ikke har kontorstole og kontorborde til kontoret. Men det er også vigtigt, at det er de rigtige stole og borde, hvis du skal give dine ansatte de bedste arbejdsvilkår. Du skal sørge for, at kontorstolene kan indstilles, så de forskellige mennesker kan opnå deres individuelle siddekomfort. Det er også vigtigt at have de rigtige borde. Det er klart mest fordelagtigt at have hæve/sænke-borde på kontoret, for så har de ansatte muligheden for at stille sig op i løbet af arbejdsdagen, og det er klart det, der er bedst for kroppen.

borde og stole

Printer

På et kontor vil der altid være behov for en printer. Der er altid et eller andet, der skal printes, og det skal bare virke. Du kan finde gode printere på redofficescanofficeshop.dk, og så er du sikker på, at det er noget, der virker. Hele virksomheden kan gå i stå, hvis printeren ikke virker. Der kan være så mange vigtige dokumenter, som man har behov for at få på fysisk papir – så I må ikke gå ned på kvalitet!

Loungeområde

Det er vigtigt, at man sørger for, at ens ansatte har et godt sted at holde pause, når det er tid til det. Hvorfor det? Fordi det er i pauserne, man kan mødes på tværs af fagligheder og snakke. Det er vigtigt for de ansattes velfærd, at de har det godt med hinanden på arbejdspladsen, og derfor skal de også have et godt sted at sidde og tage en snak.

Venteområde

Når der kommer kunder eller potentielle kunder ud på arbejdspladsen, skal de have et sted at vente, inden mødet går i gang. Derfor kan det være en god idé at have et fint område, hvor de kan sidde. Her kan du placere nogle magasiner, så de også har noget at fordrive tiden med. Du skal dog nok ikke lade dem vente alt for længe.

Opbevaringsplads

Hvis I ikke har ordentlig opbevaringsplads på kontoret, så risikerer I, at der kommer til at ligge vigtige papirer og dokumenter over det hele. Det er der ingen, der kan arbejde optimalt i. Det er derfor helt essentielt, at der er god opbevaringsplads på kontoret. Det kan f.eks. være kassetteborde, som smart kan placeres under skrivebordene.

Forsyninger til de arbejdende

Når man står for at istandsætte et ordentligt kontor, så skal man også tænke på de, der arbejder på kontoret. Det kan være en god idé at sørge for, at de ansatte altid har adgang til koldt vand. I kan derfor med fordel have en vandpost på kontoret. Det er også en god idé at sørge for, at de ansatte altid har adgang til frisk frugt – det kan være med til at sørge for, at de ikke går sukkerkolde og har svært ved at arbejde.