Måske er det på tide til at prøve noget nyt make up

korean beauty

Har man haft det samme make up look, i mange år nu? Er ens mascara eller pudder så slidt og gammel, man ikke en gang kan huske hvornår man købte den. Og mærket er slidt af, så man kan ikke en gang købe en ny en. Måske er det på tide med et nyt look. Noget nyt make up. Genopfind en selv, med noget nyt make up.  

Korean beauty 

Korean beauty er en ny genre af make up. Den opstod, som navnet indbefatter, i Korea. Hvis man er interesseret i korean beauty, så er det helt klart noget man burde undersøge. Men hvad er det egentlig? Ja, det er jo det hippe look i Korea lige nu. Det er ret så minimalistisk. Man bruger få produkter. Men man bruger produkter af høj kvalitet. Man har ikke brug for meget. Pudder, concealer, mascara, læbestift og måske lidt eyeliner. Hvis man vil være lidt finere klædt på, så kan man også smide noget øjenskygge på.  

Hvorfor man burde vælge K beauty produkter 

Hvis man er træt af kompliceret make up. Hvis man er træt af at have tusindvis af forskellige make up produkter i alle skufferne. Hvis man er træt af at følge med i det nyeste make up trends, så burde man helt klart overveje korean beauty pordukter. Korean beauty produkter kan løfte byrden af at altid skulle følge med i de nyeste make up trends. En hovedsagelig del af korean beauty, er at det er tidsløst. Det handler om at finde et look der passer til ens hver dag. Med så få produkter som muligt. Når man først har fundet det der virker for en, så har man fundet et tidsløst look. 

Fordelene ved korean beauty produkter 

Der er mange fordele ved at vælge korean beauty produkter. En af disse fordele er en minimalisktisk morgenrutine. Det betyder at man kan sove længere om morgen. Og hvis man kan sove længere så kan man få en bedre nats søvn. Det betyder også at man kan få mere tid om morgen. Med mere tid, så kan man nå flere ting. Man kunne få en ordenlig morgenmad. Man kunne gå en tur, måske prøve noget meditation. Man kunne se noget tv. Med andre ord, så kan korean beauty produkter drastisk forbedre ens dage. 

Vær en trendsætter 

Det er typisk at alle de store trends der starter i udlandet, tager noget tid før de kommer herhen. K beauty produkter trender allerede, og har faktisk været trendy i nogle år. Men det er et dynamisk marked. Der kommer altid nye produkter ud, og nye teknikker. Hvis man har sat sig ind i verden af korean beauty produkter, så går der ikke længe før man er en trendsætter for venner, familie og naboer. Så hvis man gerne vil være foran i modeverden, så burde man helt klart anskaffe nogle korean beauty produkter.