Få en kage med billede til din fest

billeder på kager

Når man er vært til en fest, vil man gerne sørge for, at alt er i orden: maden skal være god, borddekorationerne skal være i orden og gæsterne skal føle sig tilpasse og velkomne. Der er mange ting at holde styr på, men det kan være ganske hyggeligt at forberede en fest. Det er skønt, når man får en god idé, så man kan gøre lidt ekstra ud af festen, og den idé kan være billeder på kager.

En personlig kage

Det sjove ved en kage med billede på er, at den bliver mere personlig, end hvis du laver eller køber en helt almindelig kage. Der er mange muligheder for at vælge et fint billede – er kagen for eksempel til en person, som spiller meget fodbold, kan man vælge at finde et godt billede af boldspilleren i sit fodboldtøj, som kan pryde kagen.

billeder på kager

Sådan håndterer du billedet

Billeder på kager er en sjov overraskelse, som ikke kræver en forfærdelig masse konditorevner. Når billedet er købt og hentet, er det nok at man besidder lidt basale bageevner, og så skal resultatet nok blive godt. Billedet skal lægges på kagen ca. 20 min. før du serverer den, for at den kan suge fugt til sig. Sukkerprint er nemt at håndtere, og det skal lægges ovenpå glasur eller flødeskum, for at du får det bedste resultat. Husk at du kan få sukkerprint i forskellige former, så du kan finde en form, der passer, uanset om du bager en bradepandekage, eller om du laver en rund lagkage.

En kage til forskellige begivenheder

Man behøver ikke at holde store fester som konfirmationer for at købe billeder på kager. Uanset om det er en stor fest eller en fødselsdag, hvor det kun er de nærmeste i familien, der er samlet, er billeder på kager en sjov idé. Man skal huske at forkæle sig selv og sin familie med små ekstra ting som billeder på kager til de lidt hyppigere begivenheder som fødselsdage, så de sjove ideer ikke kun er forbeholdt de større begivenheder. Det er altid skønt med nogle sjove ideer som billeder på kager, så der kommer nogle små sjove overraskelser ind i hverdagen.

Overrask med billeder på kager

Hvis der er en i familien eller en god ven eller veninde som har fødselsdag, kan billeder på kager være en god overraskelse. Du kan for eksempel bage kage til fødselsdagen som en overraskelse eller komme uanmeldt forbi på din kæres fødselsdag for at aflevere kagen. Måske i har haft en god oplevelse sammen, som i har et billede af, der kunne være fint at pynte en kage med. Det kan også være, at i har en kollega på arbejdspladsen, som i gerne vil fejre. Ligesom med familien er det også på arbejdspladsen en god idé nogle gange at gøre lidt ekstra ud af nogle små ting som kage, for det er nogle gange de små overraskelser, der gør hverdagen bedre. En kage med et personligt billede er uden tvivl en god overraskelse, hvad end det er til en ven eller en veninde, et familiemedlem, en kollega osv.