Lingerie til dig, der elsker undertøj

lingerie
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er festivaltv.png

Er du typen der ikke er ligeglad med hvad du har på, så er dette noget for dig. Lingerie er det frække og flotte undertøj. Det kan både bruges til særlige anledninger eller til hverdag. Det er helt op til dig. Det kommer i mange farver, former og materialer, så der er god chance for at du finder noget som passer godt til dig. 

Hvad er lingerie? 

Lingerie betegner kvindeligt undertøj, for nogen ovre i den finere afdeling. Nogen tænker måske at det kun indebærer BH og trusser, men faktisk er det hele undertøjsgenren. Derfor er bodystockings og natkjoler også inkluderet.  

Mange kvinder går med lingerie undertøj. Nogle bruger det til særlige aftener med partneren, mens andre går med det for deres egen skyld. Det vigtigste ved køb af lingerie er, at du føler dig tilpas i det. Hvis du føler dig godt tilpas, vil du også udstråle selvsikkerhed. Og dét er sexet! 

Detaljeret eller simpelt design 

Hvad du køber og hvorfor du køber det, er helt op til dig. Du kan købe lingerie i den simple stil, hvis du bare gerne vil have lækkert undertøj til hverdagsbrug. Eller hvis du bare ikke er typen der vil have noget prangende. Men du kan også vælge et mere detaljeret design til de situationer, hvor du gerne vil have at undertøjet udstråler noget særligt. Der hvor du særligt gerne vil have, at der bliver lagt mærke til det.  

Her kan det være et godt valg med en stærk farve, eller nogle blonder. Eller måske en bodystocking? Fordelen ved en bodystocking er, at der kan være mange detaljer, idet der er mere stof. Men selvom der er mere stof, kan det stadig være frækt. 

En trusse er ikke bare en trusse 

Og en BH er ikke bare en BH. Går du ind i lingerieafdelingen, vil du opdage hvor stort et udvalg der rent faktisk findes, i kvindernes undertøjsverden.  

Her kan du finde trusser i mange forskellige former. Både dem der er lidt store og som støtter godt, og dem som indeholder minimalt stof. Der er til enhver smag. Det samme gælder for udvalget af BH’er. Bryster kommer i mange størrelser, og de fleste lingeriehjemmesider vil derfor også sørge for, at tilbyde en lang række forskellige størrelser.  

Derudover er der også valget mellem bøjle og skål, eller ej. Lingerie er ikke kun push-up BH’er, det kan også være softbras. 

Glem ikke bæredygtigheden 

Hvis du skal ud og købe nyt undertøj, så er det altid en god idé at sikre sig at det er produceret under ordentlige forhold. Dette gælder både selve materialet, men også de mennesker der har produceret undertøjet.  

Hvis du gerne vil sikre dig at materialet er lavet af ordentlige materialer, kan du kigge efter GRS og Oeko Tex certificeringer. Disse to vil garantere at der er tale om både naturlige, men også genanvendte produkter.  

Det samme gælder den sociale bæredygtighed. Her kan du kigge efter WRAP, Sedex og BSCI-certificeringer, som sikrer de gode produktionsforhold.