Bor du på Sjælland, og mangler du gardiner til dit hjem?

gardinbussen

Så er der hjælp at hente hos Gardinbussen. Det er nemt, enkelt og servicen leveres lige til din dør. https://gardinbus.nu/ er for dig, der helst vil spare tid og slippe for besværet med at skulle rundt til flere forskellige fysiske butikker. 

Udvælgelse af de helt rigtige gardiner 

Gardiner er ikke blot gardiner. Forskellige former for gardiner kan nemlig give helt forskellige udtryk til rummet i dit hjem. Og typer af gardiner findes der et hav af. Alt fra almindelige gardiner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, persienner, foldegardiner og mange flere.  

Når du skal investere i nye gardiner til dit hjem, skal du ikke blot tage stilling til typen af gardin. Det er også vigtigt at tænke på vinduets form og lysindfald. Har du eksempelvis behov for, at rummet afskærmes 100% for solen? Eller skal rummet derimod stadig have gavn af det naturlige lys udefra?  

Ikke mindst giver det også det bedste udtryk, hvis gardinerne passer ind i din personlige stil og dermed indretningen af rummet. Det kan være mange ting at tage stilling til, og derfor kan du få hjælp af Gardinbussen til alt dette. 

Nej tak til manglende gardiner 

Det er ikke en sjov situation at mangle gardiner i sit hjem. Det kan både forstyrre privatlivet, søvnen og andre essentielle værdier i ens hverdag. For mange er gardiner en af førsteprioriteterne i et nyt hjem. Derfor skal det helst ske så hurtigt som muligt.  

Dog kan der være mange ting at forholde sig til, når det kommer til udvælgelsen af de rette gardiner – type af gardin, farven osv. Derudover skal der måles op, gardinerne skal købes og de skal monteres. Det kan tage længere tid, end man regner med.  

Tidsbesparende og gratis 

Gardinbussen hjælper med rådgivning, opmåling til gardinerne og præsenterer dig for et bredt udvalg af gardinprøver – og så endda helt gratis. Hvor end du bor på Sjælland, kan du regne med, at Gardinbussen også kører ud til din adresse. 

Deres rådgivning sikrer dig, at I sammen foretager det helt rette valg – endda hjemme fra din egen stue. Således risikerer du ikke, at du står i en butik og enten har glemt at måle op til gardinerne, eller at du kommer hjem og finder ud af, at farven ikke lige var som forestillet. 

Med dette unikke tilbud kan du uden besvær bestille et helt gratis besøg fra Gardinbussen. 

Hvordan foregår det fra du har bestilt dit besøg til du modtager dine nye gardiner? 

Når du har lavet en aftale og bestilt dit besøg, kommer Gardinbussens medarbejdere hjem til dig. Her medbringer de et bredt udvalg af gardinprøver, og sammen finder I frem til netop den gardinløsning, der passer dig og dit hjem. 

Herefter får du et uforpligtende tilbud på de valgte gardiner samt montering af disse. Såfremt du takker ja, produceres og leveres gardinerne hurtigst muligt. Datoen for montering vælger du selv, så den passer i din kalender.