Lær et land at kende gennem dets vine

prosecco til aparol

Det er ikke altid at man lige har mulighed for at rejse rundt i verdenen og opleve nye lande og kulturer. Det kan skyldes, at der ikke er penge til det i ens personlige økonomi, grundet manglende tid eller ændre former for forhindringer.

I stedet for at rejse rundt i verdenen kan man derfor give sig til at gå på opdagelse af en kultur og et land hjemmefra. Og hvordan gør man så det? Ved at drikke forskellige slags vine selvfølgelig!

Hvis du er rigtig glad for vin, så skal du læse med her. Her giver vi dig nemlig et indblik i, hvordan det er muligt at rejse og opleve ved at drikke forskellige vine som prosecco uden nogensinde at forlade ens lejlighed.

Oplev Italien med prosecco

Italien er et dejligt varmt land, som mange danskere hvert år tager ned og besøger, når det bliver sommerferie. Men hvad med at du sparede flyrejsen og i stedet for gav dig til at opleve landet og kulturen hjemmefra?

Udover at hive pastaen frem fra skabet, så kan du også hive prosecco med hjem næste gang du er nede i brugsen og handler ind. Med en prosecco får du mulighed for at opleve lækker spiritus fra Italien.

Prøv gerne nogle forskellige slags prosecco. På den måde kan du også smage forskel på de forskellige prosecco vine der findes på markedet og give dig selv en mere lærerig oplevelse.

Sammenlign prosecco fra Italien med lignende vine fra andre lande. Gå på opdagelse i din vin rejse og se, hvordan det er vine, adskiller sig imellem lande. Hvad er det for eksempel lige der gør en prosecco til en prosecco vin?

prosecco vin

Tag til Afrika eller Californien

Der er mange andre lande man kan ’rejse’ til gennem en sådan vinrejse. Sydafrika er for eksempel også kendt for at lave fremragende vine. Eller hvis du altid har haft lyst til at undersøge USA lidt nærmere, så kan du også gå på opdagelse i de Californiske vine.

Det kan være ganske morsomt at gå på opdagelse på den måde blandt forskellige vine. Det kan være et godt alternativ til stadig at få sig nogle gode oplevelser, hvis man ikke har mulighed til rent faktisk at rejse til landet grundet forskellige omstændigheder.

Når du på den måde går på opdagelse i de forskellige slags lande gennem vin, så bliver du også meget bedre til at genkende gode vine. Og de kundskaber og den viden inde for vine kan du jo fint finde frem og vise overfor dine venner, næste gang i mødes til en middag hvor der kommer lidt vin på bordet. Hvis dine venner er lige så glade for vin, så sætter de sikkert pris på at komme til at vide bare lidt mere omkring den vin de drikker.

Du kan såmænd også dele din nye opdagelser indenfor vin sammen med gode venner. Aftal at i hver især prøver en bestemt vin af og snak derefter om hvad det er i synes om den prosecco eller lignende i fik fat i.