Få verden hjem i stuen

plakat

Der er ca. 195 lande i verden. Det er dog et antal, der er åben for evig diskussion. Antallet af lande varierer nemlig alt efter hvilken tællemetode, man bruger, og hvordan man egentlig definerer et land. 

Op igennem historien har landegrænser altid flyttet sig. Nogle lande er vokset med voldsomt hast, mens andre helt er forsvundet. Nogle lande er blevet delt, mens andre er blevet slået sammen.  

Du behøver ikke at investere i et dyrt kort, hvis du gerne vil have et overblik over verden. I stedet kan du købe et verdenskort som plakat og få hele verden hængt op i din stue.  

På www.citatplakat.dk har de et stort udvalg af plakater som verdenskort. Så få verden ind i stuen med lige præcis det verdenskort som vil passe til netop din væg.  

Fremmede himmelstrøg fra egen sofa 

Er du typen, der ofte drømmer om fremmede himmelstrøg? Måske har du rejst meget, eller også drømmer du om at gøre det. Med et verdenskort som plakat kan du markere de lande, du har været i, eller dem du endnu har til gode og gerne vil til. 

Et verdenskort minder dig om, at verden er større end dine egne fire vægge. Og det øger dit geografiske kendskab. Vidste du eksempelvis at verdens mindste land er Vatikanstaten, som ligger i Rom? Eller at det største er Rusland?  

Der er mange små øer i de store oceaner, men vidste du at Hawaii, som består af 132 vulkaniske øer, er den mest afsidesliggende ø gruppe i verden? Det kan du ved selvsyn se, når du kigger på dit verdenskort og ser de små prikker derude midt i det store Stillehav.  

Nok ligger Hawaii langt væk, men der er andre øer, som er meget mere svært tilgængelige. Dem kan du rejse til i tanken ved at kigge på dit verdenskort. 

Nyt liv til dine vægge 

Verden er forunderlig og spændende og nogen gange svær at kapere. Med et verdenskort som plakat bliver det meget lettere at forholde sig til afstande og størrelser. Og du får også en idé om, hvor langt du egentlig drømmer dig væk.  

Et verdenskort som plakat er ikke kun informativt og næring til dine drømme. Det er også dekorativt og flot og giver nyt liv til dine vægge. Verdenskort fås i flere forskellige størrelser og designs. 

Du kan fundere over verdenshistorien med et smukt kort i antikvarisk stil eller et kort i et nostalgisk 70’er vintage look, som du kender det fra folkeskolen. Du kan også vælge et kort i sort hvid eller i en enkelt afdæmpet farve for et mere stilrent udtryk.  

Til børnene er der sjove og flotte kort med dyr på, så børnene kan se, i hvilke verdensdele dyrene lever. Og så er der selvfølgelig også det helt klassiske verdenskort, hvor du kan se både navne og landegrænser. 

Et verdenskort som plakat bringer den store verden hjem i din stue. Med et verdenskort på væggen vil enhver verdensmand eller kvinde helt sikkert føle sig hjemme.