Husk rejsen med en t-shirt med personligt print

tshirt med print

Vi danskere kan godt lide at rejse. Til tider kan vi endda så godt lide at rejse, at vi helt glemmer at nyde de små oplevelser i jagten på de store. Hvis man konstant jagter det gode tilbud eller den næste rejse, kan det gå så vidt, at man helt glemmer, at man har været steder.  

Det må naturligvis ikke ske, for så har det været både spildte penge og spildt tid at tage af sted i første omgang. Hvis du gerne vil undgå den slags, er der dog kun ganske få, om end effektive, ting, der kan lede dig på vej. Det første, men nok også sværeste, er den rette indstilling. 

Sådan husker du rejsen 

 Næste gang du er ude at rejse med vennerne, så prøv at lægge lidt mindre program. Mærk i stedet atmosfæren. Det gør nogle naturligvis bedst ved at tage en masse billeder. Sørg dog også for at se verden omkring dig gennem egne øjne fremfor gennem en kameralinse. Alt det andet kan ses på billeder. Det man derimod husker selv mange år efter, er de dufte, smage og små oplevelser, man aldrig kunne have forudsagt. 

Derudover kan det også være en ganske udmærket idé at have en genstand, der kan minde en om rejsen. Der findes naturligvis masser af souvenirs, men alternativt kan du også prøve at designe din egen t-shirts.  

Der findes nemlig masser af firmaer, der lader dig trykke dit eget print på t-shirts. T-shirten med eget print kan nemlig vise sig at have mange fordele i forhold til de billige souvenirs, der ellers ofte er at finde på enhver turistattraktion. Først og fremmest er t-shirten bare en lidt mere atypisk souvenir, hvis man overhovedet kan kalde den det. Det betyder naturligvis også, at du bedre kan huske den.  

Fordele ved print på t-shirts 

Derudover kan du også have alt mulig forskelligt som print på t-shirts. Det betyder, at jeres print på t-shirts kan være alt lige fra en fin tegning af destinationen til et sjovt billede i selv har taget.  

Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, og den kan blive stor, når man selv får lov til at bestemme print på t-shirts. I kan tilmed vælge at lave rejsegruppe-shirts inden I tager afsted. Så kan I have dem på, mens I er afsted og dermed skabe en gruppefølelse. På den måde er mindet ikke bare påtryk din t-shirt. T-shirten er en del af mindet. 

En anden fordel, som t-shirten har over de mere almene souvenirs, er den personlighed der ofte ligger bag. Når man selv vælger alt fra farve til print på t-shirts, bliver den unægtelig mere personlig. Hvis det desuden ikke er et alt for mærkeligt print på t-shirts, du har valgt, er det desuden også en mindegenstand, du kan bruge mange gange gennem livet til minde om dengang du have en god og mindeværdig tur med vennerne.