Få en fed og karriererelevant oplevelse med Try Medics

Try medics

Er du interesseret i en karriere indenfor medicin? Få noget erfaring allerede nu med en rejse med Try Medics. Try Medics er et firma, der tager dig med på en helt unik oplevelse, hvor du kan prøve kræfter med hospitalsmiljøet i Afrika.  

Et ophold til en fremtid indenfor medicin  

Med Try Medics kan du få et ophold i enten Uganda eller Tanzania, hvor du kan ruste dig til en fremtidig karriere indenfor medicin og hospitaler. Du kan tage af sted enten som en rejse i dit sabbatår, eller du kan kombinere det som et praktikforløb med din uddannelsesinstitution. Klik videre for at læse mere om Try Medics og de ophold, som de tilbyder. 

Som læge eller sygeplejerske  

Kom med ind på hospitalet og se, hvordan det rigtigt foregår. Se lægerne over skuldrende, vær med i sygeplejerskernes samtaler og se, hvor din nysgerrighed og passion tager dig hen. Her vil du få personlig og faglig støtte, samtidig med at du er i et helt ægte miljø. Programmet varierer selvfølgelig baseret på, om du er i gang med en videregående uddannelse eller ej, men uanset hvad, vil det være meget spændende for dig, der er interesseret i medicin.  

Som jordemoder 

Er du interesseret i at hjælpe med at bringe nyt liv til verden? Se hvordan de professionelle gør det med Try Medics. Er du i gang med et sabbatår, vil du komme til at skygge jordemødrene og få et sandt indblik i jobbet. Denne slags erfaring kan være rigtig hjælpsom, når du skal vælge en videregående uddannelse. Er du allerede i gang med at læse til jordemoder selv, vil du få en betroet jordemoder som mentor, som vil være ved din side igennem dagligdagen på hospitalet. 

Som tandlæge 

Måske vil du hellere være på en tandlægeklinik end et hospital, og det har Try Medics også et program for. I stedet for en jordemoder, en læge eller en sygeplejerske, følger du her en tandlæge, som vil fortælle dig om arbejdet som tandlæge, og hvor du også vil vidne dem i fuld sving. Det er meget lærerigt, og det vil give dig en rigtig god idé om hvorvidt tandlægearbejdet er noget for dig. 

Som fysioterapeut  

Måske er det ikke decideret medicin, som du er passioneret for; måske er det fysioterapi, som du brænder for. Også i den situation kan Try Medics hjælpe dig; tag med en fysioterapeut med på arbejde og se, hvad arbejdet går ud på. Du vil opleve mange forskellige ting og få en masse førstehåndserfaring, som vil gavne dig meget, hvis du selv vil være fysioterapeut, eller hvis du allerede er i gang med at læse til at blive det. 

En unik oplevelse  

Vil du finde ud af, om du skal uddanne dig inden for medicin, eller er du allerede i gang? Et ophold i Afrika med Try Medics vil være meget interessant, give dig en masse erfaring, og du vil med sikkerhed vide, om den type karriere er noget for dig efter dit ophold. Det vil være en særlig oplevelse med unikke minder og nye venskaber.