Brugbar kunst

brugskunst

Det har i mange år været populært at pynte sit hjem lidt op med kunst. Igennem årene har det været forskelligt, hvilken slags kunst der var mest populær. Det har dog længe været ret umuligt at finde et hjem, hvor der ikke var en eller anden pyntegenstand. 

Kunst beriger vores liv. Derfor omgiver vi os med det. Det får os til at føle, og det vækker os. Men kunst kan også være praktisk. Det kan have en funktion og være brugbart. Så er det brugskunst

Pynt dit hjem med brugskunst 

Find fx nogle flotte flettede kurve, du kan opbevare nogle af dine ting i. Find lanterner og stager, der kan skabe hygge og give lys i den mørke tid. Du kan også opdage nogle skønne vaser, du kan fylde med blomster, du finder i din have eller i naturen. 

På nettet kan du finde du brugskunst til hele hjemmet, der kan blive leveret til dig i løbet af få dage. Det er blevet gjort meget nemt for dig at forskønne dit hjem. Der er et pænt udvalg, og du kan oftest betale med Mobilepay. Du kan altså sidde hjemme i din stue og finde nogle ting, der ville passe godt ind. Eller du kan finde nogle ting, der vil give din stue et helt nyt udtryk. Så kan du betale hurtigt og nemt og bare vente på, at din nye brugskunst bliver leveret. 

Brugskunst til hele hjemmet 

Brugskunst er ikke forbeholdt stuen eller for den sags skyld huset. Du kan fylde hele dit hjem med brugskunst, og du kan endda sætte noget af det ud i haven. Brugskunst kan forskønne hele dit hjem – indenfor og udenfor. 

I stuen kan brugskunst pynte og samtidig have funktioner som opbevaring og oplysning. Du kan gemme det ikke så pæne rod i nogle pæne fletkurve. Du kan lyse stuen op med smukke lamper og lysestager. 

I køkkenet kan brugskunst bruges i din madlavning og til servering. Samtidig vil det gøre dit køkken smukkere at se på. 

Også udenfor kan du pynte med brugskunst. Stil fx lanterner udenfor i den kolde og mørke vintertid. Det kan gøre både have og indgangsparti hyggeligere, og man føler sig mere velkommen. 

Brugskunst er fremtiden 

Den bæredygtige tanke vinder mere og mere ind. Mange er i dag bevidste om at have et bæredygtigt forbrug, og i fremtiden vil flere blive opmærksomme på det. Vi skal passe på vores klode. 

Skal man gøre kunst bæredygtigt, så kan man give det en funktion. Brugskunst er både kunst og brugsgenstande. Den dobbelte funktion er god for miljøet, fordi man slår to fluer med ét produkt. Har du brugskunst i dit hjem, har du ikke brug for lige så mange ting samlet set. 

Brugskunst kan også være fremstillet af genbrugsmaterialer. Desuden passer brugskunststilen godt sammen med genbrug og gamle ting. 

Mon ikke flere og flere vil kigge i retning af brugskunst i fremtiden? Ligesom flere og flere vil blive mere bevidste om det bæredygtige. Brugskunst er fremtiden.