Vælg personlige vielsesringe til den store dag

unik vielsesring

Når folk vælger at blive gift er det den ultimative kærlighedserklæring, din personlige dag der svøbes i romantik og kærlighed.

Og til den specielle dag er det mest hyppigt forekommende valg glatte modeller af vielsesringe i guld, men der er også en del der leder efter nogle mere specielle varianter, og det må siges at være godt, da smag og behag er forskellig.

Der findes også dem der vælger forskellige personlige vielsesringe, forstået på den måde at den ene part har en type, og den anden en anden type, hvor traditionerne ellers foreskrev at de var ens, men der er faktisk mulighed for at du kan vælge det der passer til både din liv og personlighed.

En ting holder vi dog fast i – og det er at vi har vores vielsesringe på højre hånd, en tradition der forekommer i Danmark og mange andre europæiske lande, hvor man til gengæld bærer den på venstre hånd i fx USA.

Unikke vielsesringe – brug tid på at vælge rigtigt

Det er en meget vigtig opgave for brud og gom at vælge den helt rigtige ring til dem begge fra starten, i og med at det er meningen at de skal bruges resten af livet, som en af de meget få ting i livet der bliver købt til det formål.

Derfor er det afsindigt vigtigt at I får valgt rigtigt fra starten, naturligvis er selve brylluppet også vigtigt, men det varer trods alt kun en aften, ringene skal I leve med resten af livet.

Den symbolværdi der er i ringene er nok det vigtigste, for brudeparret skal kunne se sig selv i dem, og så kan det være en god idé at I overvejer noget lidt mere klassisk frem for noget der lige er oppe i tiden, så I ikke bliver trætte af at se på ringene.

Der er også den mulighed at det kun er kvinden der får en ring, det sker i de fleste tilfælde når manden er i en situation hvor han bruger hænderne meget til hverdag, men der kan det gøres på den måde, at manden alligevel får en ring – i form af et ceremonielt smykke der kan bruges i kirken og ved andre højtider, blot for at have et symbol på ægteskabet.

Vælg en håndværker der kan skabe lige præcis det I leder efter

I stedet for at vælge et standardprodukt ude i byen, som I risikerer at andre også har valgt, så vælg at få fremstillet jeres vielsesringe ud fra jeres egne skitser og idéer, så I får noget som ingen andre har, og håndværkeren kan bidrage med råd og vejledning, så I som kunder får mest mulig værdi for pengene.

Der er dog ingen der siger I skal bruge en formue, for hvis I gerne vil have et par glatte og klassiske ringe, så er det noget der er rimeligt nemt at lave, og prisen er derfor normalt også følgelig lavere, det største spørgsmål er hvor meget ringene betyder for jer.