Slip for at skifte støvsugerposer og få en støvsuger med indbygget Hepa filter

Hepa filter

Vi har alle prøvet, at stå med en støvsuger, som nærmest ikke vil suge, uden at vi har kunne finde ud af hvad der var galt. Ofte er det fordi, at posen er fyldt, og derfor skal skiftes. Dette er naturligvis irriterende, eftersom at det ikke er sikkert, at man har nogle støvsugerposer i huset. I en sådan situation er man naturligvis nødt til at tage ud og købe nogen, hvilket både kan være dyrt, men det er ikke sikkert, at man kan huske hvilken støvsuger man har, så man vælger de forkerte. 

En sådan situation er naturligvis irriterende, men man kan heldigvis undgå at ende i en sådan situation til at starte med. Det kan man gøre ved at købe en støvsuger med indbygget filter og pose, så man slipper for at skifte fyldte støvsugerposer 

Derfor skal du købe en støvsuger med indbygget støvsugerpose 

Ikke alene er det ikke dyrere at købe en støvsuger med en indbygget pose, det koster faktisk det samme som alle andre støvsugere. Det vil sige, at det nærmest ikke kan betale sig andet, end at købe en støvsuger med indbygget filter og pose, eftersom man ikke spare penge alligevel, tværtimod når man skal købe poser. Filteret i en sådan støvsuger skal naturligvis stadig skiftet en gang imellem, hvor man med fordel kan overveje at skifte til et hepa filter, når det er tid til at skifte. Selvom man stadig skal skifte filter en gang imellem er det stadig en del nemmere, og man slipper for at stå i en situation, hvor støvsugeren ikke virker, fordi man ikke har fået skiftet pose og ikke har flere i huset. I stedet kan man bare tage den indbyggede pose med ned til sin skraldespand, tømme den og sætte den ii støvsugeren igen. 

Derfor skal du skifte dit filter til et Hepa filter 

Som alle andre støvsugere, så har en posefri støvsuger stadig et filter. Ikke alle filtre er af lige god kvalitet, og nogen skal skiftes oftere end andre. Derfor kan det være en god ide at skifte til et Hepa filter, eftersom man med denne filtertype ikke behøver at skifte filter lige så ofte. Det er nemlig af en højere kvalitet end hvad man typisk ser på dette marked, og kan holde til at blive brugt og renset mange gange, uden at der sker noget ved det. Inden du køber et nyt filter bør du dog være opmærksom på hvilken støvsuger du har, så du vælger det rigtig filter. Det er nemlig ikke alle filtre, der passer til alle maskiner. 

Hvad angår prisen, så ligger et hepa filter typisk i omegnen af 150 kroner for en filter. Så det er altså i et prislege hvor alle kan være med hvis man overveje at skifte til et filter, som generelt er af en bedre kvalitet, end det som der følger med støvsugeren når du køber den. Det kan altså være værd at overveje, hvis man ikke allerede har skiftet.