Skal du have ny cykelhjelm?

Det er nok kun gået de færreste næser forbi, at der er kommet en ny, insisterende og spændende spiller på markedet for cykelhjelme. Et mærke, der slet ikke ligner en hjelm, men mere ligner en slags nakkestøtte. 

Det er selvfølgelig Hövding cykelhjelm, vi alle sammen har set på fremtidens cyklister. En hovedbeskyttelse, der beskytter bedre end traditionelle cykelhjelme – og som ikke smadrer din frisurer.  

Meget kritik har Hövding oplevet fra sin spæde start, men sandheden er, at beskyttelsen er ekstraordinær, og at kunderne generelt er meget tilfredse. 

En airbag til din cykeltur 

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan Hövding cykelhjelm virker, kan du få lidt hjælp her. Du tager beskyttelsen på – rundt om halsen – og i tilfælde af et uheld skydes en airbag rundt om dit hoved og beskytter dig i dit fald. 

Airbaggen er vi bekendte med fra bilen. Hvordan de fungerer, når vi kører bil, har vi også nogenlunde styr på. Bilen møder modstand, derved springer airbaggen ud fra rattet, eller hvor den nu er placeret. 

Med en Hövding cykelhjelm har du installeret en computer, der registrerer dine bevægelser. Det betyder, at den kan fornemme, om alt kører, som det skal, eller om du er på vej i asfalten.  

Sker uheldet oppustes airbaggen om dit hoved, og du beskyttes mod den hårde asfalt. Er du interesseret, så køb din airbag cykelhjelm fra hövding her.  

Der har været få problemer med, at airbaggen er gået af, uden at der har været noget uheld. Men den nye version af Hövding cykelhjelm er optimeret, hvilket betyder, at en sådan systemisk begynderfejl ikke er særlig sandsynlig længere. 

Hvad der derimod er meget sandsynligt, er din sikkerhed, hvis du skulle opleve et uheld, når du cykler. 

En nakkestøtte er smartere end en hjelm 

Ikke bare er den bedre, hvis du skulle ende i et uheld. Den ser også væsentlig bedre ud end alle andre cykelhjelme.  

Der har været en klar årsag for mange mennesker til, at de har undgået at benytte en traditionel cykelhjelm – den ser kejtet og kikset ud. Nogle hjelme er noget bedre end andre, men generelt er de sjældent et smukt syn.  

Med en Hövding cykelhjelm, der mere ligner en nakkestøtte, har du ikke samme udfordringer med at få frisuren til at sidde, når beskyttelsen tages af. Du kan se knaldgodt ud og stadig have forsikret din sikkerhed.  

Vi må prøve, før vi dømmer 

Som med alle geniale ideer og optimeringer, vil de altid have en del modstand i starten. Vi har som mennesker grundlæggende svært ved nye produkter og ideer.  

Hvorfor kan det ikke bare være, som det altid har været, kunne man tænke. Men vi er også nysgerrige – og bestemt ikke dumme. Så viser det sig, at denne nye, smarte løsning er bedre end den gamle, så vil vi også foretrække den.  


Prøv en ny form for beskyttelse, når du cykler. Eller kom i gang og få beskyttet dit hoved, når du cykler. For det allervigtigste i for en sikker cykeltur er, at vi alle sammen husker at beskytte vores hoveder, når vi tager ud at cykle.