Skab den behageligste transporttid for din baby

køredragt baby

Den første tid med en nyfødt bliver oftest brugt i hjemmet. Man bygger rede og skaber et bånd til den lille ny. Når forældrene er klar kan det være dejligt at få besøg og dele sit nye vidunder med familie og venner.
Det kan være, at du skal ud og besøge bedsteforældrene og derfor skal ud på jeres første biltur. Da kan det være helt uundværligt med en køredragt baby. Heldragten omslutter baby i varmt og blødt stof, og gør hele bilturen langt mere behagelig.

Det er en fordel at vælge en køredragt i uldfleece, da det har isolerende effekt, men stadig lader barnet ånde.

Ud på tur

Køredragt baby kan også bruges til ture med barnevognen. Om i triller rundt eller baby tager en lur ude på altanen, så er en køredragt helt ideel til at holde den lille varm.

Det anbefales at købe den stor i størrelsen, så der er fri bevægelighed og plads til at vokse. En køredragt kan oftest holde en hel sæson fra september til lune forårsdage i april/maj.

Skal du have din baby i bæresele eller vikle er køredragten igen meget praktisk. Der er ingen jakke, der kryber op eller fødder der er blottede, for de fleste køredragter i dag kan ombukke fødder og hænder, så de er varm beskyttede. Dermed kan man let tage sin baby på maven uden at bekymre sig om komfort og temperatur.

køredragt baby

Underholdning på turen

Når din baby ligger i barnevognen og stirrer op i kalechen, fordi den endnu ikke kan sidde op selv, kan det være godt at sætte Uroer til baby op. Der findes mange forskellige slags uroer, der kan underholde og fange babyens opmærksomhed.

Det er godt at gå efter en uro, der har mange farver og mønstre, og giver noget bevægelse, når barnevognen triller afsted. Så er babyen stimuleret, imens i bevæger jer rundt i byen, og du behøver ikke bekymre dig om en vågen og sur baby, der vil op.

Du kan også bruge Uroer til baby på bilturen, da man sagtens kan finde en smart måde at koble den fast på sædet foran eller i billoftet. Nogle uroer kommer endda med musik af en art, så babyen også har noget at lytte til.

Det rette udstyr

Selvfølgelig er det også nødvendigt med en behagelig autostol til bilture eller en rar lift i barnevognen.

Man kan også opgradere med en voksipose til de meget kolde måneder. Det fungerer lidt som en sovepose, som pakker babyen ind, og på den måde undgår man at skulle give sin baby mange lag tøj på, fordi voksiposen skaber varme nok. Denne fås også i modeller, der er velegnet til klapvogne.

Man kan også anskaffe sig en kørepose, som er en blanding af en køredragt og sovepose, men som også kan være smart for de helt små, der endnu ikke spræller så meget, men gerne vil omsluttes tæt også i autostolen.

Der findes mange forskellige modeller og designs, men gå efter det behageligste og rareste for jeres baby så I sikrer en rolig transporttid for hele familien.