Når dine fliser trænger til en kærlig hånd er der brug for fliserens

flise rensning

Der er mange danske familier der hvert år er nødt til at sætte tid af til at ordne fliserne hjemme i haven. Afhængig af hvor meget sol der er på dine fliser, så kan du risikere at der med tiden både kommer alger og flisepest på dem. Hvis der er alger bliver fliserne grønne, og hvis der kommer hvide pletter på fliserne skyldes det flisepest.

Det er meget forskelligt, hvor meget den enkelte familie vil gøre ved deres fliser. Nogen er meget perfektionistiske med deres have, og vil dermed bruge al den tid, som er nødvendig. Det er også muligt at du kan betale dig fra det. Tjek dine muligheder ud, så dine fliser bliver pæne at se på igen.

Få hjælp af et firma:

Hvis du gerne vil slippe for det hårde gør-det-selv-arbejde så kan det være en god ide, at du indhenter tilbud fra flere firmaer. På denne måde kan du finde ud af hvad de kan tilbyde samtidig med at du kan vælge det billigste tilbud, hvis prisen er meget afgørende for dit valg. Antallet af kvadratmeter samt graden af alger eller flisepest har en stor betydning for hvad prisen bliver. Jo mere besværligt det er at fjerne, desto dyrere bliver det som regel også.

Selvom det koster flere penge at få fliserne renset af professionelle mennesker, så leverer de et flot resultat, som du kan nyde længe. De professionelle har de rette redskaber til at få bugt med både alger og flisepest således, at du ikke skal bekymre dig om det i lang tid. Ofte behøves fliserne ikke at blive handlet hvert år, da de rette midler kan holde fliserne pæne.

fliserens

Alle i Jylland elsker det:

I følge statistikker er fliserens i Jylland især meget udpræget, og de fleste jyder foretrækker at hyre et firma i forhold til at gøre arbejdet selv. Hvis du har mange kvadratmeter med fliser så kan projektet hurtigt blive uoverskueligt hvis du skal stå for det hele selv. Resultatet bliver fantastisk og fliserne kommer til at fremstå som helt nye.

Hvis du vil gøre det selv:

Hvis du gerne vil gøre arbejdet selv, så findes der forskellige produkter på markedet som du kan benytte dig af. Der er mange som anbefaler at du prøver med knofedt. Knofedt er nemlig med til at opløse skidtet således, at dine fliser bliver pæne igen. Der er nogen der vælger at bruge en hård børste til at få skrubbet knofedtet godt ned i fliserne. Der findes også adskillige algefjernere eller flisepestfjernere som kan købes hos de fleste indkøbssteder. De professionelle gør typisk brug af en højtryksspuler, da det høje tryk er med til at få skidtet opløst og dermed skyllet det hele væk fra fliserne.

gør det selv fliserens

Det kan være risikabelt at gøre fliserne rene med en højtryksspuler hvis du ikke har forstand på at bruge den selv. Hvis fliserne spules med et for højt tryk kan du risikere at ødelægge fliserne. Det vil sige, at overfladen vil blive mere ru, hvilket er en god grobund for både alger, flisepest og andet skidt. Det resulterer i at du er nødsaget til at få fliserne ordnet igen efter kort tid.