Hos Flisebent er mulighederne mange

badeværelse showroom

Skal du have nye fliser til dit badeværelse eller et andet sted i dit hjem? Så er det oplagt at finde dine fliser Flisebent. En virksomhed med et fantastisk udvalg af fliser til både køkkener, badeværelser og andre steder samt et badeværelse showroom, hvor du kan lade dig inspirere. Alt i bedste kvalitet, og så få du super support.

Flisebent

Virksomheden Flisebent har hovedkontor i Herlev ved København men leverer blandt andet via webshop produkter til hele landet. Flisebent importerer selv fliser fra førende producenter i Italien, og kan dermed tilbyde et stort udvalg af alle slags fliser til deres kunder. Fliser der er nøje udvalgt at eksperterne hos Flisebent.

Lækkert badeværelse showroom

En meget attraktiv ting hos Flisebent er det badeværelse showroom, som de kan tilbyde kunder at besøge. Med åbningstider hver dag fra mandag til lørdag er der god mulighed for at komme og få inspiration og gode ideer til dit flisevalg. Der er virkelig mange muligheder, og faktisk kan du få en rigtig god oplevelse via bare at besøge det lækre badeværelse showroom.

Find det rette tema til dit badeværelse

Der findes en række temaer, du kan vælge imellem, når du skal have nyt look til dit badeværelse. Hos Flisebent kan du blive inspireret til at gå efter bandt andet et trælook, et betonlook, måske et stoflook eller hvad med et marmorlook. Og så findes der også stor mulighed for at blive inspireret til at vælge de rette vaske, det helt rigtige toilet til dit behov plus vandhaner og brusebatterier, der matcher dit tema.

badeværelse showroom

Solid kvalitet og god support

Du er hos Flisebent altid garanteret at du får en høj og solid kvalitet. Vi deres egen import er det kvalitetsprodukter, der sælges, også i deres webshop, og så er du garanteret at få de gode produkter til en super skarp pris. Desuden er du sikret altid at få god support til dine valg af fliser hos Flisebent Altid sidder de klar til rådgivning, der kan føre til den rette beslutning.

Valg af fliser

Når du skal vælge fliser til dit badeværelse er det en stor beslutning, for dit valg har rigtig stor indflydelse på det færdige resultat af dit nye badeværelse. Der er en række ting, du skal tage hensyn til inden du vælger fliser. Du skal besluttet dig om du ønsker natursten, hygget direkte ud af et bjerg eller keramiske fliser, der ofte er stærkere, i øvrigt frostsikre og kan tåle rengøringsmidler. Så er der en række stilarter du kan vælge mellem hos Flisebent. Du kan vælge a have en minimalistisk stil, en rustik stil, måske en klassisk stil eller du kan køre en Hick-tech stil.

Også køkkenfliser

Hos Flisebent kan du også få fliser til dit køkken eller andre steder i din bolig. Også til køkkenet er der en række starter, du kan vælge imellem. Du kan vælge rektangulære sted i en minimalistisk udtryk eller du kan vælge et rustik udtryk med ujævne og hårde materialer. Men også til køkkener kan du vælge en klassisk stil eller en high-tech stil. Der er masser af muligheder hos Flisebent.