Find inspiration til din udklædning

dreng klædt ud

Mange kender måske genkende at være blevet inviteret til arrangement, hvor man skal have en udklædning, og man har absolut ingen ide om hvad det skal være for en slags udklædning, og derudover har man måske helle ikke voldsomt meget lyst til at rende rundt i en stor besværlig udklædning hele dagen eller aftenen. Men behøver man slet ikke, der er nemlig mange måder at lave sin udklædning på.
Det første man kan gøre hvis man er helt tom for ideer til hvilken udklædning man skal vælge, er besøge en butik som har alt fra, pirat og prinsesse udklædninger til sjove parykker og masker.
Der er noget helt specielt ved at komme ind i en fysisk butik, hvor du kan se alle de forskellige muligheder og måske endda prøve nogle at tingene på, for at se om det er noget for dig.
Et sted hvor du kan gøre det er Partybutikken i Helsingør, er vil du være sikret et stort udvalg af forskellige typer af udklædning, som nok skal give et spark til inspirationen. Hvis du ikke lige bor i nærheden af Helsingør, er det sikkert rig mulighed for at finde en anden butik, hvor du kan afsøge din inspiration.

superman
Girl with afro playing superhero

Udklædning med sjove accessories

Der er nogle som bare ikke er til de det helt vilde udklædninger, men det betyder ikke at man ikke at man skal være den partykiller som møder op uden en udklædning. En måde man kan undgå de helt vilde og omfattende udklædninger på, er ved at bruge accessories.

Hvis man finder de helt rigtige accessoires, så kan man sagtens være udklædt, næsten kun med det. Det vigtigste ved udklædning er mere eller mindre at du møder op og ikke ligner dig selv, ofte er det næsten lidt mindre vigtig hvad du helt præcist er klædt ud som. Derfor kan du komme rigtig langt ved for eksempel at købe en sjov paryk, det vil gøre at folk med det samme opfatter det som en udklædning.

Klæd dig ud efter et årti

Nogle gange kan det være svært at skulle klæde sig ud som en speciel person, da det typisk vil kræve en mere omfattende udklædning. Noget man kan gøre, er at klæde sig som en person fra et bestemt årti, det kan være 80’erne for eksempel.

Her kan man ret nemt sørge for at folk ikke er tvivl om at du er udklædt som en fra 80’erne ved hjælp af en paryk og et par blå jeans. Hvis du finder en paryk som, har den karakteristiske 80’er frisure, og samtidig finder et par gamle lyseblå forvaskede jeans frem, så er du faktisk ved at være der. Hvis man vil, kan man jo lige toppe det med en blå øjenskygge og måske et par rigtig store øreringe.

Alt i alt behøver det slet ikke at være besværligt at finde en udklædning, det kan gøres ret nemt og billigt, hvis man for eksempel bare bruger noget af det tøj, man ikke har gået med i et eller flere årtier. Det er jo nærmest udklædning i sig selv.