Find det perfekte spisebord i træ

https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/

En af de unægtelige største indretningstrends i tiden er spiseborde af træ. Udvalget af designs er i eksploderet i løbet af de seneste år, og der er derfor ikke noget at sige til, hvis det rette er svært at beslutte sig for. Langt de fleste er jo charmerende på hver deres måde.

Vælg et unikt look, lavet af valnøddetræ

Helt grundlæggende er spisebordet et af de mest centrale steder i vores liv. I hverdagen fås formodentligt ”kun” morgenmad og aftensmad ved bordet, hvor frokosten nok foregår på arbejdet. Alligevel er det oftest samlingspunktet for familien – også når der er gæster. Et unikt og smukt udtryk er derfor vigtigt for den indretningsinteresserede. Men fordi så megen tid bruges netop ved dette bord, er det også vigtigt, at det er praktisk. Altså skal det kunne holde til noget og ikke blot stå og pynte. Skal samtlige af disse bokse også kunne tjekkes af for dit vedkommende, anbefales et smukt spisebord valnød.

Selve valnøddetræet er et stort løvtræ, oftest med en stor, elegant og bred krone. Derfor forbindes netop dette ofte med særlig skønhed, når det står i parker eller andre græsområder i naturen eller i byen. Det er generelt meget hårdføre, hvilket også betyder, at det sagtens kan gro i vores klima. Der er altså tale om danske materialer anvendt ved dette bord, hvilket altid er godt for stort set alting. Hårdfør betyder desuden også, at det som bord kan holde til lidt af hvert således, at det både er smukt, praktisk og stærkt. Det kaldes egentligt også bare en ”win-win situation.”

https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/

Indretningen skal vise personlighed

Uanset hvem man spørger, vil langt de fleste være enige i, at indretningen skal være personlig. Det vil sige, at det skal udtrykke hvem, der bor i hjemmet. Derfor er rene linjer, minimalisme og udelukkende klinisk hvidt på vej ud af boligerne igen. Om end, så lidt efter lidt i hvert fald – også selvom norden stadig bliver særligt forbundet med indretningsminimalisme. Entusiaster begynder nemlig at interesserer sig mere for det unikke, dog stadig det elegante, men også gerne det lidt skæve. Med andre ord: de vil have personlighed!

Alt sammen kan valnødsspisebordet faktisk leve op til. Med sin ottekantede plade forsvinder de lige linjer og giver en følelse af liv. Der er altså en særlig personlighed over netop dette bord. Dog er der lagt meget fokus på alligevel at bevare en vis harmoni, så elegancen bevares. Eftersom bordet er af træ, er selve mønstrene i pladen ganske unikt og vil aldrig kunne ligne et andet bords. Det sikrer unikheden, som oftest står øverst på listen for mange.

Charmerende på hver deres måde

Det kan da godt være at ”alle efterhånden har et spisebord af træ,” og det derfor ikke føles særligt unikt eller personligt længere. Men sådan hænger det ikke helt sammen. Husk på, at træ har været et levet liv, hvilket ethvert bord udtrykker og samtidigt sikrer en særlig skønhed, hårdførhed og unikhed – charmerende på hver deres måde.