Få styr på jeres samarbejde – workflow management er vejen frem

workflow

Rigtig mange mennesker arbejder med projekter på deres arbejde. Hvis du er en af dem, har du helt sikkert oplevet frustrationen over at sidde og forsøge at samarbejde, men hvor det hele bare er gået i vasken. Dette skyldes ofte, at der ikke er styr på, hvordan man skal samarbejde, og at der ikke er noget overblik over opgaven. Så er det bare nærmest umuligt at få en opgave til at fungere. Derfor skal I fremadrettet bruge et workflow management værktøj, som gør det muligt at få det bedste ud af jeres samarbejde, så I kan få lavet jeres projekter til tiden. Læs med her for at finde ud af de mange fordele.

Få et bedre overblik

Et af de største problemer, man støder på, når man forsøger at samarbejde om en opgave, er, at man ikke har overblikket over, hvem der gør hvad. Hvis du benytter dig af et workflow management værktøj, er denne tid forbi. Du får nemlig et præcist overblik over opgaven, så du både kan se, hvad du er i gang med, og hvad de andre sidder og laver. Du kan læse guiden Encode’s guide to better workflow management, hvis du vil have et større overblik over fordelene ved at investere i sådan et system.

Du skal bare være opmærksom på, at der er mange forskellige typer af systemer, og det handler derfor om at finde det system, der passer bedst til dig og dine behov. Der er ofte stor forskel på de opgaver, der arbejdes med, og det skal man også huske at tage med ind i sine overvejelser, når man overvejer, om man skal investere i sådan et system.

Vær sammen om opgaven

Vi har alle prøvet at skulle lave et samarbejde i en gruppe, men hvor det ikke har været muligt at opnå følelsen af et samarbejde. Det kan du dog sagtens få, hvis du investerer i et workflow management system, som hjælper dig igennem opgaven. Du kan se alt, hvad du har brug for at se, og det kan de andre i gruppen også. På den måde er I sammen om opgaven, og det er noget, der giver en ekstra motivation. Når man kan se, at de andre får tjekket nogle ting af på tjeklisten, bliver man også mere motiveret til at arbejde hårdere. Dette kan man med fordel udnytte. At være sammen om en opgave eller et projekt er bare noget helt særligt.

workflow

Hav adgang til de samme filer

Rigtig mange har sikkert oplevet, at man har haft brug for en fil, som en anden på holdet sidder og benytter. Det kan være ret frustrerende, hvis man ikke konstant har adgang til de samme filer og dokumenter, og det kan gøre arbejdet en del langsommere i sidste ende. Derfor er der selvfølgelig adgang til de samme filer, som gemmes i en sky, når du investerer i et workflow management værktøj, som kan hjælpe jer igennem de mange projekter på arbejdspladsen.