Derfor skal du vælge en Dunlopillo seng

dunlopillo seng

Du kender det måske: du har ledt og ledt for at finde den helt rette seng. Der er endnu ingen, der har kunnet leve op til dine mange ønsker og krav. Du bruger meget tid på at sove, og derfor er det også vigtigt, at du sover godt hver eneste gang. Dette gør du med en kvalitetsseng fra Dunlopillo. Din gode nattesøvn sikres blandt andet med madrasser af naturlatex, som er åndbart, holdbart og generelt yderst behageligt at sove på. Vil du vide mere om, hvorfor du skal vælge en Dunlopillo seng? Så læs med herunder hvor du får yderligere information.

Fokus på bæredygtig fremstilling

En af grundene til at du skal vælge lige netop en Dunlopillo seng, er at Dunlopillo mærket har stort fokus på bæredygtig fremstilling. Uden at gå på kompromis med kvalitet har Dunlopillo taget flere forskellige tiltag for at gøre deres fremstilling mere bæredygtig. En af disse tiltag er eksempelvis brugen af naturlatex i deres madrasser. Naturlatex er 100 procent naturligt, og kommer fra gummitræer, som kan tappes for latex i hele 32 år ad gangen, mens træerne blot får lov til at stå. Dunlopillos produktion skåner miljøet bedst muligt, og er  meget opmærksom på spildmaterialer. Ønsker du en mere bæredygtig livsstil? Vælg Dunlopillo senge til din husholdning.

dunlopillo seng

Håndlavede senge

En anden grund til at du skal vælge Dunlopillo som sengeleverandør er, at alle deres senge er håndlavede. Din seng kommer altså ikke direkte fra et samlebånd, men er i stedet blevet lavet i hånden af en erfaren og dygtig producent. Produktionspersonalet samler, finsliber og kvalitetssikrer alle Dunlopillos senge. Dunlopillos store erfaring er med til at sikre, at du som kunde og forbruger får en god oplevelse, hver gang du køber en seng. Produktionen af hver eneste seng foregår i den lille by, Thy, hvor personalet sørger for at skabe Dunlopillo senge af højeste kvalitet.

Opnå tryghed i dit sengevalg

Noget af det unikke ved Dunlopillo er, at du ved et køb af en seng fra mærket opnår 100 procent tryghed og tillid i dit sengevalg. Det er enormt vigtigt, at man er tryg ved den seng, man køber, og derfor får du hos Dunlopillo også 15 års garanti på madrassen, uanset hvilken seng du vælger. Med denne garanti kan du trygt lægge hovedet på puden om aftenen uden større bekymringer om Dunlopillo sengen.

Historien bag

Sidst, men bestemt ikke mindst, er en af grundende til at du skal vælge en seng fra lige netop mærket Dunlopillo, at der bag mærket ligger en rigtigt fin historie. Dunlopillo opstod i 1920´erne, hvor man startede arbejdet med flydende latexmælk. Det lykkedes firmaet at lave mælken om til skum, som herefter kunne bages og laves til materialet, der bliver brugt i skummadrasser. Med tiden blev der mere og mere fokus på komfort og sundhed, og pludselig blev mærket Dunlopillo førende indenfor senge og madrasser.

Er du stadig i tvivl? Så tag en tur i din nærmeste sengeforhandler og prøv et stort udvalg af Dunlopillo senge.