De bedste Dermalogica produkter

Dermalogica

Mangler du også lidt lækre produkter til din hudpleje rutine i øjeblikket? Så har firmaet Dermalogica nogle rigtig gode muligheder til netop dig. I denne artikel får du nogle gode bud på nogle af de bedste produkter fra firmaet Dermalogica. Du kan finde en masse gode produkter fra firmaet på linket. Læs med og find din favorit. 

Hvem er Dermalogica? 

Men hvem er Dermalogica egentlig? Dermalogica er et amerikansk personligt plejefirma, som har hovedsæde i Californien. Firmaet har især produkter indenfor rensning af huden, tonere, masker, cremer, midler mod akne og meget mere. Der er altså meget at vælge imellem, når du handler hos Dermalogica. 

Skin Smoothing Cream 

Mangler du en rigtig god dagcreme? Så er denne skin smoothing cream fra Dermalogica et rigtig godt bud på en helt klassisk dagcreme. Cremen har en klassisk cremet konsistens, og den vil efterlade din hud dejlig fugtig og smidig igennem hele dagen. Samtidig kan denne creme faktisk både bruges som dagcreme og som natcreme, da der er så meget lækker fugt i den. Cremen fra Dermalogica er især god til dig, som har meget tør hud, hvor huden mangler fedt, pleje og ekstra beskyttelse. 

Daily Microfoliant 

Dermalogicas produkt Daily Microfoliant er en mild ansigtspeeling, som kan bruges til at opløse bindingen mellem de døde hudceller og på den måde eliminere fremtidige tilstopning af porerne. Denne peeling kan du bruge hver dag, da den er så mild for huden. Samtidig kan den også anvendes af alle hudtyper. Både dig med sensitiv hud, dig med rosacea eller dig med akne. Derudover er denne minde ansigtspeeling god mod hyperpigmentering og ujævn teint i huden, som en del af dit nuværende hudplejeprogram. Dog kan du også finde mange andre fine lidt kraftigere ansigtspeeling fra Dermalogica, hvis det er det, du leder efter. 

Precleanse 

En precleanse fra Dermalogica er det, du skal bruge, inden du renser din hud i dybden. Deres precleanse er en unik renseolie, som er en del af deres double cleanse revolutionen. Den er altså en del af deres dobbelt renseprogram, hvor man skal rense sin hud to gange, så man kan få alle resterne af makeup og snavs væk fra huden. Det kan man enten gøre med to forskellige renseprodukter eller med det samme renseprodukt. Her er Dermalogica precleanse virkelig effektiv til at fjerne vandfast mascara og øjenmakeup, samt vandfast læbemakeup, som ellers vil tage virkelig lang tid at få fjernet fra huden. 

Special cleansing gel 

Når du så har renset din hud med din precleanse, kan du rense den med din special cleansing gel fra Dermalogica. Her kan du (når din hud ikke længere har makeup på) komme rigtigt i dybden med rengøringen af huden, så alt snavset fra dagen kan blive vasket væk. Selv hvis du bare har siddet på dit hjemmekontor eller henne på din arbejdsplads hele dagen, har du sikkert fået en masse støv og partikler fra luften over på huden, som så skal renses væk om aftenen, så der ikke kommer urenheder og andet i huden.