Anal plug: Udforsk en ny spændende verden

butt plugs

Sex er en naturlig ting, som de fleste mennesker nyder. Særligt med en partner kan det være spændende at udforske de mange muligheder, som det erotiske liv giver. Der findes nemlig et utal af pirrende og stimulerende måder hvorpå, du kan udforske din og din partners krop. Med en anal plug kan I eksperimentere i soveværelset på helt nye måder.

Gå på opdagelse efter nye erogene zoner

Kroppen har et utal af erogene zoner, der alle kan give nye fornemmelser, når de stimuleres. Anus er et af de områder, hvor der er allerflest sensitive nerveender. Derfor kan du med fordel eksperimentere med analstimulering, hvis du har mod på at prøve noget nyt i dit sexliv. Det giver helt nye og spændende oplevelser med en dejlig partner.

I porno ser man ofte analsex, men det kræver noget mere forberedelse og tålmodighed, end de viser på skærmen. Har du mod på at udforske din erogene zone kan du let starte med at udforske dig selv med fingrene eller med sexlegetøj såsom en anal plug, inden du hiver en partner med ind i legen.

Caucasian couple lying on bed together sex concept

Start blidt ud med en anal plug

Hvis du vil prøve med sexlegetøj, så er en anal plug en god start. En anal plug er en lille dildo særligt udformet til anus. Den er ofte tilspidset for nem indføring, og i bunden har den oftest en fod, der stopper dildoens indtrængning. Det er nødvendigt med en fod på det legetøj, du bruger til anus, da legetøj uden fod kan smutte op og være svær at få ud.

I sexshops kan du finde forskellige udgaver af en anal plug, da de kommer i flere designs og størrelser. Er det for pinligt at gå i en fysisk butik, kan du finde mange webshops online, der forhandler sexlegetøj. Er du nybegynder kan du med fordel vælge en lille anal plug med en smal diameter.

Husk tålmodighed og glidecreme

Da anus består af to ringmuskler, kræver det tålmodighed at få dem til at slappe nok af til at tillade indføring af fingre eller en anal plug. Det kan være en fordel at eksperimentere alene de første gange, til man er helt tryg ved situationen. Varm langsomt op og brug en god vandbaseret glidecreme til anal brug.

Anus producerer ikke selv en smøremiddel som vagina gør, så derfor kræver analleg glidecreme. Glidecremen beskytter anus mod rifter og ubehagelig friktion, så det er nødvendigt for en god oplevelse. Du kan få glidecreme specifikt til analleg og -sex, der har en ekstra god glideevne.

Det skal ikke gøre ondt

Med den rette tålmodighed og snilde kan det blive en fræk oplevelse med analstimulering. Hvis det gør ondt, skal du stoppe op og give det tid. Det kan også være nødvendigt at tilføre mere glidecreme undervejs, hvis du skal være sikker på en behagelig oplevelse.

Sammen med en partner er det enormt vigtigt, at I husker at kommunikere ordentligt og tjekker op på hinanden. Det kræver lidt øvelse at slappe ordentligt af, men der er samtidigt rigtig meget nydelse at hente.