Aktiviteter til børn om efteråret

Der har været mange åbenlyse aktiviteter til dine børn hen over sommeren, såsom at lege udenfor, tage på stranden og meget mere. Dine børn skal også have noget at lave i løbet af efteråret, men disse er måske mindre åbenlyse. Læs videre og find ud af, hvad de skal lave.

Udforsk området

At udforske lokalområdet – på en sikker måde – er yderst vigtigt for dine børn. De skal lære at føle sig sikre og at få nye bekendtskaber i området, så de er glade for at være der. Der skal selvfølgelig sættes nogle grænser og være sikkert. Du kan sætte nogle regler, som du føler dig tilpas med for dine børn. Dette kunne være ingen leg efter det bliver mørkt eller ikke at gå for langt væk, fra hvor I bor. Det kunne også være at være sikker på, at du bliver informeret om, hvor dine børn er hele tiden, så du altid kan hente dem, hvis du føler dig utryg. De kan bl.a. udforske området på løbehjul. Et løbehjul er altid sjovt for børn og de vil blive superglade for at få et i gave. Du kan shop RASK løbehjul børn her!

løbehjul børn

Hold hyggelige filmaftener

Efteråret er sæsonen, hvor alt begynder at blive mørkere. Derfor er det også en oplagt mulighed for at holde filmaftener for vennerne. Det skal inkludere snacks, film og bare generel hygge. Filmene skal også være nogle, som de kan nyde sammen og være alderspassende. Du skal undgå gyserfilm, uhyggelige actionfilm og thrillers, hvis dine børn er under aldersgrænsen for at må se dem. Disney film eller film, som er sjove for børn og voksne er altid gode, hvis du skal gøre dem glade. Du kan selv lade dem vælge sammen med vennerne, så de kan nyde det ekstra mere.

Hjælp dem med skolestart

I starten af august begynder dine børn at gå i skole. Det skal de selvfølgelig forberedes på, da det kan være en stor omvæltning at gå et klassetrin op og du skal være der for dem gennem det hele. Hvis de får lidt svært ved nogle fag, skal du enten hjælpe dem med deres lektier eller få en tutor, så de kan forblive selvsikre indenfor alle fag. Hvis det sociale er udfordrende for dit barn, så kan det være, at du skal overveje et skoleskift eller at snakke ud med dem over hvorfor det netop er svært for dem. Lige meget hvad det er, skal de vide, at de har deres forældre ved deres side og er elsket og støttet lige meget hvad. For at de er helt klar, skal de også have de rigtige skoleting. Penalhus, skoletaske, lommeregner, kladdehæfter, m.m. er alle vigtige ting, som de simpelthen skal have med i skolen. En skoletaske skal være en, som de kan bruge hele året igennem og være glade for i længere tid. Derfor er det en god ide ikke at vælge en taske med et specifikt tema, da børn ofte mister interesse for ting og emner efter et kort stykke tid.